Top avondje uit samen met uw groep - Dinnershow in Breda inclusief busvervoer

Deze dinnershow is inclusief

  • Aanvang avondprogramma 19.30 uur
  • Gehele avond entertainment
  • Een heerlijk 4-gangen diner
  • Busvervoer vanaf een afgesproken locatie in Nederland

  Prijzen:Zaalplaats vanaf € 77,40 per persoon
  Deze prijzen zijn op basis van 25 personen

  Drankarrangement is € 17,50.

  Een besloten dinershow, exclusief voor uw gezelschap, is mogelijk vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.

  De shows vinden op de volgende data plaats:

  • De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 6 februari, 17 april en 18 juni 2021.
  • De Dinnershow Stars on Stage is te zien op: 13 maart, 29 mei en 24 juli 2021.
  • De Wannebiezz dinnershow is te zien op: 11 december 2020 en 11 juni 2021.
  • De WOW dinnershow is te zien op: 7 november 2020, 29 januari, 6 maart, 8 mei en 25 juni 2021.
  • Deze Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 28 november 2020, 27 februari, 23 april en 2 juli 2021.

Extra informatie

  De zaal zit u voor het podium en ’in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als 2e rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Ongeacht het aantal personen, u heeft altijd uw eigen tafel. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar. Onze theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.

  De prijs van dit gezellige avondje uit is geldig tot en met 24 juli 2021.

Dinnershow in Breda - Top avondje uit!

  Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Spraakmakende shows met als thema de sfeer van jaren '50 in Parijs tot Musicalklassiekers en van sketches van Andre van Duin tot een avond vol illusie en misleiding. Welk thema of genre spreekt u aan? Kies dan 1 van de topshows in Breda. Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Avondje Entertainment met een heerlijk diner

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Cirque Burlesque - That's Entertainment - Groeten uit Holland

  Cirque Burlesque! Dinnershow: Een bonte mix van zang, comedy, magie en dans. Een pikante revue vol variété en komedie! Het brengt de sfeer van het Parijs van de jaren 50 terug in het theater (Moulin Rouge en Crazy Horse). Een bruisende show met comedians, magie, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een cult kunst vorm aangewakkerd door twee succesvolle Hollywood films. 
  De Cirque du Burlesque Dinnershow is te zien op: 6 februari, 17 april en 18 juni 2021.

  Stars on Stage Dinnershow een wervelende dinnershow met de grootste hits allertijden!
  Een levende jukebox waar een gevarieerd repertoire live on stage wordt uitgevoerd. Metnummers van Beyoncé tot Hazesen van Bruno Mars tot The Wiz.
  In vijf blokken komendeze hits als in een tijdmachine voorbij metvier vocalisten en de Dance Holland showdancers die als een wervelwind van kostuums wisselen.
  Kom en beleef een fantastische avond uit met een overheerlijk 4 gangen-diner en artiesten die hun sporen allen verdiend hebben. Meezingen en swingen op The Greatest Hits f All Time afgewisseld door heerlijke gerechten. Stars on Stage:The Best Kept Secret... till now!!!
  De Dinnershow Stars on Stage is te zien op: 13 maart, 29 mei en 24 juli 2021.

Wannebiezz - WOW

  Wannebiezz dinnershow: Dáámes en heren, ladies and gentlemen, mes Dames et Messieurs, meine Damen und Herren. Hartelijk welkom bij de Wannebiezz hét gezelligste trio van Rotterdam en omstreken!! Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette en Rocco di Cabrio hebben hun halve leven doorgebracht op de kermis, totdat de belastingdienst roet in het eten gooide en zij hun kermiskramen voor onbepaalde tijd konden sluiten. Berooid, maar niet verslagen gooiden zij het roer om. Nu toert dit bijzondere trio met hun Meezing Festijn door het land, op zoek naar gezellige mensen om samen de narigheid van alle dag van zich af te zingen.
  De Dinnershow de Wannebiezz is te zien op: 11 december 2020 en 11 juni 2021.
  Groeten uit Holland Dinnershow: Een dinnershow waar u tijdens een heerlijk 4 gangen diner kunt genieten van de Nederlandse hits van vroeger en nu.
  We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als Naar de speeltuin, Bij ons in de Jordaan en Mn opa, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met Huilen is voor jou te laat en Even aan mn moeder vragen of een traantje wegpinken bij Manuela. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag! Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland!
  De Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 28 november 2020, 27 februari, 23 april en 2 juli 2021.

Wow

  WOW dinnershow: Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. De “WOW!” dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken.
  De WOW Dinnershow is te zien op: 7 november 2020, 29 januari, 6 maart, 8 mei en 25 juni 2021.

Busvervoer naar Breda

U wordt op deze avond opgehaald door ee luxe touringcar op een vooraf afgesproken plek in Nederland. Hier kunt u met de groep opstappen en de chauffeur zorgt dan dat u naar Breda gebracht wordt. Hier kunt u genieten van een wervelende dinnershow. Na de show staat de touringcar u weer op te wachten om u terug te brengen naar de opstapplaats.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.