Fluistervaart met Picknick door Giethoorn - al te boeken vanaf 2 personen

Deze Fluistervaart met picknick is inclusief:

  • 2 uur Varen met fluisterboot
  • Goed gevulde picknick in een boerenzakdoek met broodje ham, broodje kaas, krentenbol, fruit, huzarensalade, mars, pakje drinken

  Prijs:
  2 personen € 38,50 p.p.
  3 t/m 4 personen: € 30,00 p.p.
  5 t/m 6 personen: € 23,50 p.p.
  Dit arrangement is te boeken vanaf 2 personen.
  Let op u dient dit arrangement uiterlijk 48 uur voor aanvang te reserveren. Het is niet mogelijk om op de dag zelf te reserveren. 

  Drankjes die genuttigd worden tijdens de dag die zoals hierboven niet genoemd staan zijn exclusief.

  Let op: er kan alleen gevaren worden van 11:00 tot 13:00 uur of de hele dag.

  Opmerkingen:
  - Het is mogelijk om de fluisterboot de gehele dag te huren meerprijs is dan € 90,00 per boot.

  De prijs van de Fluistervaart met Picknick is geldig van 1 maart 2023 tot en met 31 oktober 2023.

Fluistervaren met Picknick in Giethoorn

  In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt ons sfeervolle restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Met dit speciale arrangement gaat u samen zelf 2 uur fluistervaren en kunt u heerlijk genieten vanaf het water in Giethoorn. Voor onderweg neemt u een heerlijk gevulde picknickmand mee om onderweg samen gezellig te gaan picknicken.

Ochtendprogramma - Romantische tocht door Giethoorn

10.15 uur
Ophalen picknick bij ons restaurant

10.30 uur
Een uitgebreide uitleg van het varen met een fluisterboot door Giethoorn en het natuurgebied De Wieden. Tevens ontvangt u een goed gevulde picknick in een boerenzakdoek voor onderweg. 

Giethoorn - Waterdorp

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

8.6 | 13 reviews

Reviews van gasten

ronald

8

prima geregeld; picknick was bereid. Daarna lekker een ruime tocht gemaakt door Giethoorn en de Wieden.

Anoniem

9

Goed verzorg en in een comfortabele sloep mogen varen.

Piet

7

Leuk arrangement van het restaurant We hebben ervan genoten onder prachtige weersomstandigheden Met een goed picknick pakker erbij Prachtige vaart door Giethoorn en de Weerribben van 2 uur

Martin Ribbens

10

Ik kwam door mijn eigen fout 1 dag te vroeg. Stom natuurlijk maar de eigenaar heeft er alles aan gedaan om alsnog een bootje voor ons te regelen. Dit is na 45 minuten gelukt bij een collega verhuurder. Dus wij hebben 1 dag te vroeg alsnog een erg fijne ochtend gehad. Top service

Johan Swanevelder

10

Fantastisch! Goed geregeld, heerlijke eten. De aanwijzingen in Giethoorn waren (voor mij althans) niet duidelijk :)

Anoniem

9

Prima geregeld. Aardig personeel bij de bar en de botenverhuurder.

Harm Verweij

9

Keurig in orde. We hebben geen kritiek

Toin Jansen

8

Vriendelijke ontvangst, duidelijke instructie, leuke boottour van 2 uur. Leuk dat je niet alleen door Giethoorn maar ook door het natuurgebied vaart. Kussentjes in de boot zouden kunnen voorkomen dat je een houten achterwerk krijgt.

Anoniem

8

Ontvangst was erg vriendelijk.Lekker genoten van koffie met appelgebak. Kregen een leuke goedgevulde boerenzakdoek met lunch mee.Alleen zou ik persoonlijk duet Drinkpakje taxi vervangen door bv chocomelk of jus D orange....

Theo Knobbout

10

Prima, niets mis mee. Boven verwachting en prima lunch!

Patricia Stokkel

8

Super leuk om eens mee te maken. Leuk ontvangst en een goed verzorgde picknick. Erg origineel in een boerenzakdoek.

Anoniem

8

Uitgebreide lunch. Routebeschrijving is niet heel duidelijk.

Kees Donkenkersteeg

8

Goede avond Vanaf de boeking zijn wij erg positief en de dag 26-5-2017 vonden we ook goed geregeld we hebben het erg leuk gehad en de knapzak zag er ook goed uit Alleen is het misschien om over na tedenken als het warm weer is (boven de 23gr) verstandig om een wit bolletje minder en een pakje drinken extra want 1pakje vonden we weinig Verder is het voor ons een aanrader om het aan andere mee te delen Hartelijke Groeten

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.