Super groepsuitje Skihut op de Maas - Themafeest met Rondvaart vanuit Heusden

Bij deze Skihut op de Maas rondvaart is inbegrepen:

  • Boothuur voor 4 uur
  • Ontvangst met een glaasje Glühwein
  • DJ met geweldige muziek
  • Onbeperkt bier, wijn en fris
  • Uitgebreid stampotbuffet

Prijs: € 100,00 p.p. bij minimaal 40 personen

De prijs van deze Skihut op de Maas rondvaart is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Skihut op de Maas rondvaart

Trek je tiroler outfit maar uit de kast want we toveren onze boot om tot echte skihut! Geen skihut op de berg, maar een skihut op de boot. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas glühwein. Binnen staat er een uitgebreid stampotbuffet voor je klaar! Beleef tijdens deze 4 uur durende vaart op top tijd met jouw vrienden en/of familie.

Lekker feesten zoals in Tirol

De DJ start de avond rustig, zodat iedereen kan genieten van het eten. Zodra het eten op is kunnen de remmen los. Tiroler muziek, bekende schlagers en feestmuziek zorgen ervoor dat het dak van de boot er gegarandeerd afgaat. Om 00.00 uur komt de boot weer aan in Heusden. Het feest is helaas ten einde, maar jij bent een mooie ervaring rijker. Voor het eten bieden we een stampotbuffet aan. Deze is inclusief hutspot, boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot, rookworst, gebakken spek, gehaktballen in de jus, spareribs, hachee, appelmoes en Amsterdamse en zilveruien. 

Rolstoeltoegankelijkheid

Het schip beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • lift

Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.


Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.